Opinió

UNITAT, UNITAT !!!

 

Recordeu quan va ésser la primera vegada que vau cridar “Unitat, Unitat ” ?.

Recordeu a quantes manifestacions, concentracions i actes heu demanat a crits – junt amb molts altres desconeguts companys – aquest lema?.

Portem molts anys demanant Unitat i hem aguantat pacients un munt de negatives. Sabem el que va  costar aquell 9 de novembre del 2014. Sabem també que per aquesta falta d’unitat no vam poder ser el primer partit del Parlament a les eleccions del 21 D. I no ens agrada haver de patir ni ara  ni a les europees, ni córrer riscs a les municipals quan podríem guanyar àmpliament i mostrar a España i al món la nostra força.

Em sap greu que es malbarati l’esforç de milers i milers de catalans avantposant el interessos personals o del partit quan, ara, el que fa falta és lluitar – tots units – amb un únic objectiu i una única direcció: aconseguir ser independents. Ho hem dit mantes vegades: ja tindrem temps d’escollir el color de qui ens governi.

Però les coses són com són i hem d’afrontar-les. Nosaltres, el poble de Catalunya, que tenim una visió més llunyana i més noble que algun partit polític, no ens quedarem a casa el proper dia 28. Malgrat que no ens agradi la tossuderia d’anar separats i enfrontats, nosaltres farem la Unitat. Nosaltres anirem a votar. I votarem un partit que vulgui la independència i no en votarem cap que sigui un còmplice del 155.

Perquè si no ho fem, no solament perdrem escons, sinó que perdrem la imatge d’un poble unit que sap el que vol i lluita per aconseguir-ho.

Malgrat no ens agradi que ens hi obliguin a anar desunits.

 Josep Mª de Fàbregues-Boixar
Coordinador de la Sectorial de Jubilats-Gent Gran