Consulta sobre les primàries

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 22/07/2018 - 25/07/2018
All Day

Categories


Desde el 22 de juliol, fins dimecres, 25 de juliol, a les 23.59 h, ja es pot votar a la consulta sobre les primàries republicanes.

La pregunta de la consulta és la següent:

Ratifiqueu el posicionament adoptat pel Secretariat Nacional, respecte de les Eleccions Municipals 2019, en el sentit de potenciar i/o impulsar unes primàries obertes a la ciutadania i als representants de partits polítics, per conformar candidatures unitàries independentistes amb l’objectiu d’assolir alcaldies republicanes en el màxim nombre de municipis?

Què significa votar SÍ o votar NO?

SÍ: Significa que esteu d’acord amb l’estratègia nacional independentment del municipi on voteu, és a dir que esteu d’acord amb què l’ANC impulsi o contribueixi a l’organització d’unes primàries obertes a candidats de partits i societat civil per formar una llista unitària independentista. Amb les excepcions següents:

  1.  Als municipis de més de 25.000 habitants que per l’actual correlació i projecció futura, o bé per la formació d’una llista unitària o candidatura ad hoc, estigui garantida l’alcaldia independentista, no s’impulsaran primàries. Les AT’s del territori d’acord amb el SN hi tenen un paper molt important en aquesta determinació, municipi a municipi.
  2. Als municipis de menys de 25.000 habitants, les AT’s locals hauran de valorar, d’acord amb el SN, si amb la situació actual de correlació de forces, i la projecció a futur que tinguin, és aconsellable impulsar un procés de primàries en el municipi, o seria millor establir només compromisos amb els actors locals, per seguir garantint l’alcaldia independentista.

NO: Significa que no esteu d’acord amb l’estratègia nacional proposada. Això implica que l’ANC no fixarà una estratègia nacional ni recomanacions per a les assemblees territorials.

Com es vota?

La consulta és telemàtica, així que, per votar només cal que accedeixis al següent enllaç:

http://anc.si/consultapri

Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.