Assemblea General Ordinària (AGO)

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 05/05/2019
All Day

Location
Tarraco Arena

Categories


Fins al 20 d’abril, estarà oberta la preinscripció a l’Assemblea General Ordinària (AGO) que tindrà lloc el 5 de maig a Tarragona, al Tarraco Arena Plaça. La preinscripció ens ajuda a fer una millor previsió i garantir un bon funcionament de l’assemblea.

Cada membre de ple dret podrà venir acompanyat d’un simpatitzant, que no tindrà dret a vot.

En el cas que hi hagi algun tipus d’incidència, s’haurà d’enviar un correu a cens@assemblea.cat indicant-hi nom, cognoms, NIF, correu i telèfon de contacte. La data màxima per resoldre les incidències serà el 28 d’abril.
A l’hora de fer la preinscripció, s’hi haurà d’indicar el sistema de votació. Es podrà votar pel sistema tradicional o bé de forma electrònica, amb el telèfon mòbil.

Per votar amb el mòbil, només cal que us descarregueu l’aplicació wedecide. Per votar, no cal donar-se d’alta a l’aplicació. Només cal inscriure-s’hi amb l’usuari i la contrasenya que rebreu en confirmar la reserva juntament amb el codi de barres per accedir a l’AGO.
Ara ja hi ha una votació prèvia de prova perquè els socis puguin comprovar si el sistema funciona. Si no funciona, hi haurà un servei d’atenció d’incidències el mateix dia de l’assemblea.

Quan feu la preinscripció, també caldrà que hi indiqueu si us quedeu a dinar. El preu és de 15€ (iva inclòs) i es podrà triar menú per a celíacs i per a vegetarians. El dinar es farà al mateix recinte de l’AGO.

Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.