Nova diada i nou èxit.

I sí, a la diada més difícil dels darrers anys, els jubilats i jubilades van tornar a respondre amb una assistència massiva a la convocatòria de l’ANC i a la campanya de publicitat feta des de la mateixa Sectorial. Molts de jubilats es van trobar al Tram-16. De bon matí i sota la pluja uns quants voluntaris van començar a montar les pancartes de la Sectorial i a preparar la carpa i tots el merxandatge. L’objectiu era vendre marxandatge, captar nous associats i alhora ser el punt de trobada de la diada. Un èxit i la prova la tenim en les fotografies del company Ernest on es reflecteixen alguns dels moments aquest dia: jubilats acompanyats de les seves famílies, i així 3 generacions van donar suport a la crida per la independència; jubilats fem activisme del Tsunami que vindrà, jubilats i jubilades incansables venen samarretes i el marxandatge oficial i un altre de més original; jubilats asseguts pel cansament de la jornada, gràcies al servei de cadires que teníem preparat en el punt de trobada i jubilats d’altres comarques que van aprofitar un moment per veure a antics companys.  Tothom va gaudir que aquest dia que també va servir per carregar les piles per les properes manifestacions.

Publicat dins de General | Comentaris tancats a Nova diada i nou èxit.

Ara la diada després d’un any de no parar.

Des de la diada de 2018, la nostra Sectorial s’ha estat present en totes les grans convocatòries que ha organitzat l’Assemblea en aquest darrer any; de Madrid a Estrasburg, i ara tornen de nou a la diada. Si una cosa caracteritza a les jubilades i als jubilats és el nostre suport incondicional en la lluita per l’alliberament dels empresonats i el retorn dels exiliats.

Però per sobre de tot, perquè volem un país més just, més democràtic, on els catalans puguem decidir lliurement el nostre futur. La capacitat de mobilització de la gent gran és històrica. Tenim una ambició boja per aconseguir la República, i el veritable motor de les mobilitzacions és la nostra voluntat de canvi cap a la independència. La diada és un dia molt assenyalat per les nostres reivindicacions , per aquest motiu us esperem al Tram-16. Estarem just davant del núm. 480 de la Gran Via. Tenim un espai habilitat amb cadires, begudes i altres atencions. També tindrem una carpa de benvinguda on ens podem conèixer i compartir amb tots vosaltres aquest dia tan especial.

Ja podeu fer les inscripcions a diada.assemblea.cat

i recordeu que cal fer-ho al TRAM 16.

Publicat dins de General | Comentaris tancats a Ara la diada després d’un any de no parar.

OBJECTIU INDEPENDENCIA

Publicat dins de General | Comentaris tancats a OBJECTIU INDEPENDENCIA

Campanya de promoció de la diada protagonitzada pels membres de la Sectorial de Jubilats – Gent Gran.

Per la diada d’enguany, s’ha iniciat una campanya de vídeos testimonials on membres de la Sectorial exposen les raons de la seva assistència.  Tots els vídeos estan fets en format selfie, sense manipular i amb total espontaneïtat. La seva difusió està pensada que sigui exclusivament per les xarxes i què es converteixi en un producte viral.

Publicat dins de General | Comentaris tancats a Campanya de promoció de la diada protagonitzada pels membres de la Sectorial de Jubilats – Gent Gran.

Diada 2019, tu fas possible l’independència

Publicat dins de General | Comentaris tancats a Diada 2019, tu fas possible l’independència