VULL LA REPÚBLICA

Si vols deixar el teu testimoni en aquesta secció, pots enviar el text proposat al correu jubilats.assemblea@gmail.com,  un cop l’equip d’edició de la Web l’hagi revisat el publicarà.
En el encapçalament del teu e-mail, fes referència al nom de la pàgina on vols que es publiqui, en aquest cas “VULL LA REPÚBLICA,  El text ha de tenir una o dues frases curtes, amb el teu motiu o les raons que tens per les quals vols la República Catalana:

 1. Vull la República per recuperar la nació catalana perquè s’esdevingui  l’Estat  més democràtic, més just i de progrés social.
  Carles Feliu  (El Masnou)
 2. Per disconformitat amb l’Estat que no funciona, desitjo una República que asseguri, mitjançant la participació democràtica, l’espai per desenvolupar la Justícia i “l’economia del bé comú”.
  Manel Carmona
 3. Vull República Catalana, per viure en un país amb Llibertat, Justicia I Democràcia.
  Feliu Michavila
 4. Vull la república perquè sigui el poble català qui ens governi
  Joe Nequi
 5. Vull una República catalana perquè em fa fàstic viure en un Estat on la trampa, la corrupció, la calumnia, l’abús, la banalitat, la falta d’ètica i de moral… són les constants i  la norma de vida.
  Josep Mª de Fàbregues-Boixar
 6. Per estar millor administrats, Ñ no administra eficaçment
  Francesc Aurell Cadafalch
 7. Vull que Catalunya esdevingui una república independent per a que la meva neta visqui i es desenvolupi com a persona en un estat veritablement democràtic construït per tots i per a tots, i capaç de garantir a cadascú el que necessiti per viure lliurement i d’exigir de cadascú tot allò que sigui capaç de donar pel bé comú.
  Oscar Garcia Valera (Barcelona)