VI Assemblea General Ordinària de l’Assemblea Nacional Catalana

Carregant mapa...

Data/Hora
Date(s) - 18/02/2018
Tot el dia

Localització
ANC

Categories No Categories


Convoquem la VI Assemblea General Ordinària de l’Assemblea Nacional Catalana el 18 de febrer de 2018. Aquest primer missatge de convocatòria té l’objectiu d’informar-vos de la data. El 3 de febrer rebreu una segona convocatòria, que indicarà l’ordre del dia, els horaris i la resta d’informació. Abans, haurem enviat un missatge per indicar el municipi on ens reunirem.

Al gener s’habilitarà un accés al web assemblea.eu on tot soci podrà verificar que està inscrit com a membre de ple dret de l’Assemblea. Davant qualsevol incidència, s’haurà d’enviar un correu a cens@assemblea.cat indicant-hi el nom, els cognoms, el NIF, el correu i el telèfon de contacte de la persona que té la incidència. La data màxima per respondre les incidències serà el 16 de febrer de 2018.

Es demanarà una preinscripció per facilitar els aspectes organitzatius. La preinscripció no és obligatòria però sí recomanable per facilitar l’organització de l’Assemblea General. La preinscripció estarà oberta del 2 al 14 de febrer de 2018.

El Secretariat Nacional va aprovar el Reglament de l’Assemblea General 2018 en la seva darrera ordinària, a Móra la Nova, el 16 de desembre, i ja fa setmanes que la Comissió d’Incidència Política treballa en l’actualització del Full de ruta. Aquests documents es penjaran al web de l’ANC el proper 14 de gener de 2018.

Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu coag@assemblea.cat.

Preparem-nos per a una AGO republicana!

 

 

Comissió Organitzadora de l’Assemblea General
Assemblea Nacional Catalana

Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.